Tag med til konference 4. april 2019:

Brug billedkunstneres kompetencer 

Der er meget at vinde for virksomheder, kommuner og organisationer, der vælger at inddrage billedkunstnere i deres arbejde.

Det fortæller en lang række private og offentlige aktører om på konferencen Brug billedkunstneres kompetencer, arrangeret af Billedkunstnernes Forbund (BKF).

Konferencen sætter fokus på potentialet i at inddrage kunstneriske kompetencer f.eks. i virksomheders udviklingsmiljøer, byudvikling, kommunale projekter, på digitale platforme, i statslige selskabers byggerier mm.

Sæt derfor allerede nu kryds i kalenderen 4. april 2019 og vær med, når Billedkunstnernes Forbund inviterer til en inspirerende dag om alt det, den professionelle billedkunst kan bidrage med, også på andre samfundsområder end i kunstlivet.

Konferencen foregår i Carlsberg Akademi, i den gamle brygger J.C. Jacobsens private villa, der i årene omkring 1860 dannede ramme for nogle af tidens vigtigste møder mellem erhvervsfolk, forskere og kunstere. En forbilledlig tradition, som vi håber at inspirere nutidens ledere, videnskabsfolk, kunstnere og politikere til at videreføre!

Dagen byder bl.a. på:

  • Præsentationer af inspirerende projekter og nye perspektiver på, hvor og hvordan billedkunstneriske kompetencer kan inddrages i andre erhverv, også i fremtiden.
  • Diskussioner og paneldebatter m. kunstnere, politikere og erhvervsfolk.
  • Kunstneriske indslag.

Moderator på konferencen er journalist og tidligere vært på DR Nyheder, Tine Gøtzsche.

Sæt kryds i kalenderen allerede nu og tilmeld dig senest den 28. marts 2019 via Billetto

Program for konferencen følger i starten af marts 2019 på www.bkf.dk og via mail til alle tilmeldte.

 

Hvordan kan kunstneriske kompetencer komme mere i spil, også uden for kunstlivet? Det handler BKF-konference 4. april 2019 om. Øverst er det Marie Markman og Birgitte Munk, der udvikler kunstplan for bydelen Nye for ingeniørvirksomheden Tækker. Foto: Mikkel Mibe.