Residency i februar 2018 tilbydes i Kunsthal vARTe ... læs mere >>>

Masterclass m. Nástio Mosquito, Den Sorte Skole og Dark Matters - 26. aug. ... læs mere >>>

Huset i Provence er ledigt 16.-31. oktober ... læs mere >>>

Her er de nominerede til BKF-pris for kunstnerdrevne... læs mere >>>

Se de foreløbigt nominerede til BKF-pris for kunstnerdrevne ... læs mere >>>

Julie Clifforth: Depth cannot be without a surface

Julie Clifforth (f. 1984) er uddannet billedkunstner fra KHiB - Kunst og Designhøgskolen Avd. Ved Kunstakademiet, Bergen, Norge, 2014.

I sin kunstneriske praksis arbejder hun hovedsageligt med tegning, fotografi og skulptur:

"Jeg er fascineret af sensoriske minder, der omhandler og henviser til lys og skygger, arkitektur, natur, i det hele taget den atmosfære, vi er omgivet af," fortæller Julie Clifforth om arbejdet med tegningerne.

"Elementer af tegningerne bliver ofte inspiration til fremtidige skulpturer, på den måde opstår skulpturerne fra et sted jeg har været på et abstrakt niveau. Lys er et vigtigt aspekt i mine værker, den måde det påvirker arkitekturen og skaber skygger. Jeg anser skyggen for at være på lige niveau, ligeværdig, med objektet der skabe den," siger hun.

Hos BKF viser Julie Clifforth serien 'Depth cannot be without a surface'.  Tegning,blyant på papir, 45 x 250 cm. (2016).

Udstilling på vej:
Julie Clifforth arbejder på nye værker og forberedelser til 'Kollektiv Udstilling', et samarbejde med 8 kunstnere. Udstillingen er en fortsættelse af et tidligere samarbejde på Udstillingsstedet Q i 2016.

Den kommende udstilling vises på Sophienholm, COBRA-rummet, november 2017

Se også kunstnerens hjemmeside: www.julieclifforth.dk