Call for applications – Summer 2018 (Jan-March) at Casa Rio Artists Residency ... læs mere >>>

Seminar: Kunst i det offentlige rum - 26. oktober i Aarhus ... læs mere >>>

Apply for b-side Festival 2018 - UK ... læs mere >>>

Billedkunstnernes Forbund: Lyt til kunstakademierne... læs mere >>>

Her er vinderne af BKF-pris for kunstnerdrevne steder ... læs mere >>>

Efteruddannelse og kurser mv. for billedkunstnere

Efteruddannelse inden for billedkunsten som fag, eller med udgangspunkt i billedkunsten, kan bl.a. fås gennem nedenstående organisationer.

ARTLAB
Ewaldsgade 3, st.
2200 København N
Tlf. 70 22 15 25
www.artlab.dk

Artlab er et kursuscenter, der drives af Dansk Musiker Forbund i samarbejde med Dansk Skuespillerforbund. Siden 1998 har Artlab uddannet godt 600 professionelle kunstnere i krydsfeltet kultur og/eller erhverv. Artlab arbejder som andre aktiveringstilbud for arbejdsløse med de traditionelle tilbud om kurser og faglig efteruddannelse, jobsøgning, kompetenceafklaring og idéudvikling - men har derudover en del tilbud, som knytter sig til de kunstneriske fag, bl.a. muligheden for at arbejde med multimedia, stemmetræning o.l.

--------------------------------------------------

BKF tilrettelægger også forskellige kurser for medlemmerne. Kurserne bliver løbende annonceret i Billedkunstneren og på www.bkf.dk/opslagstavle.

På Opslagstavlen  www.bkf.dk/opslagstavle finder du også seneste nyt om øvrige aktuelle kurser og efteruddannelsesmuligheder for billedkunstnere, f.eks. materialekurser på kunstnerværkster rundt om i landet.