Competition for Ferme-Asile's Residency Program in Sion (Switzerland) ... læs mere >>>

Assistant Professor in Art - Painting and Drawing - University of California, Riverside ... læs mere >>>

Hus med atelier til salg i Aabenraa ... læs mere >>>

Nomineret til BKF-pris: Kunstnere skaber nyt liv i lokalmiljøet... læs mere >>>

Nyt nummer af Fagbladet Billedkunstneren på gaden ... læs mere >>>

Fabrikken for Kunst og Design

FABRIKKEN for Kunst og Design
Sundholmsvej 46
2300 København S
Tlf. 32 54 94 24
www.ffkd.dk

FABRIKKEN for Kunst og Design er et produktions- og videnscenter i København, hvor professionelle kunstnere og designere arbejder. Her finder du 53 atelierer, netværksarbejde, udstillinger, kunstmessen Alt_Cph, artist in residence-programmer og forskellige formidlingstiltag.

Ateliererne er meget forskellige og varierer i størrelse fra 10-90m². Nogle egner sig til kontorlignende virksomhed og computergrafisk arbejde m.m., mens andre er bedre til støvet arbejde og ligger tæt på værkstedsfaciliteterne (keramikværksted, grafikværksted, metalværksted og træværksted). Alle får naturligt lys og har varme og trådløst internet.

FABRIKKENs store hal på 900 m2 lejes ud til alt fra små og store kunstneriske produktioner, fotografering, bygning af store og små scenografier, mindre events, workshops, seminarer og udstillinger- osv. Der laves særlig aftale om leje af hallen.
Der er også mulighed for med kort varsel at leje lokaler i kortere perioder til specifikke projekter, ligesom der også hyppigt er mulighed for at fremleje. 

Mere info, priser mm. på hjemmesiden, hvor det også fremgår, hvornår der er optagelse.