Competition for Ferme-Asile's Residency Program in Sion (Switzerland) ... læs mere >>>

Assistant Professor in Art - Painting and Drawing - University of California, Riverside ... læs mere >>>

Hus med atelier til salg i Aabenraa ... læs mere >>>

Nomineret til BKF-pris: Kunstnere skaber nyt liv i lokalmiljøet... læs mere >>>

Nyt nummer af Fagbladet Billedkunstneren på gaden ... læs mere >>>

Gæsteatelier Hollufgård

Gæsteatelier Hollufgaard
Hestehaven 201
5220 Odense SØ
Tlf. 65 93 23 13
www.gah.dk

Gæsteatelier Hollufgårds formål er at tilbyde gode, tidssvarende arbejdsfaciliteter i et inspirerende miljø til professionelle kunstnere ved at stille værksteder, atelierer og gæsteboliger til rådighed for danske og udenlandske kunstnere.

Værkstederne fungerer som rum for inspiration og faglig udvikling og er udstyret til arbejde i tre dimensioner: Stenhuggerpladsen, Smedjen og Blandform-atelieret. Værkstederne er specielt udstyrede med tungt grej såsom ovne til bronzestøbning, stentøjsovn, kompressor, svejsegrej, skærebrænder, blandermaskine til ler og beton, stillads til 5 meters arbejdshøjde, gulvkavalet til 5 tons, samt kranlastvogn til 8 tons. Desuden er der over 10 mindre atelierer, som lejes ud for kortere eller længere perioder.

Gæsteatelieret har mulighed for at invitere kunstnere til at arbejde i værkstederne, ligesom kunstnere på eget initiativ kan søge om arbejdsophold. Normalt kan et gæsteophold maximalt vare 6 måneder. Billedhuggere og kunstnere, der ønsker arbejdsophold på Gæsteatelier Hollufgård, skal sende en skriftlig ansøgning til Gæsteatelieret. Betingelserne for at komme i betragtning som gæstekunstner findes på www.gah.dk.

Faciliteterne drives i tæt samarbejde med foreningen Kunstnerværkstederne Hollufgård, hvis medlemmer også har adgang til at bruge værkstederne.