Expired: Ledige perioder på Tranum Strandgaard

03.06.19 | Opslagstavle

Der er ledige perioder i kunstnerboligerne ved Tranum Strandgård resten af året.

Kunstbolig 1. er på 45. m2 og indeholder soveværelse (2. pers.), badeværelse med vaskemaskine og stue med køkken/atelier. Der er staffeli, TV og musikanlæg. Boligen er nyrenoveret. Lejes ud hele året og medlemmer af BKF får en særpris på 1200 kr. pr. uge + forbrug 300 kr .

Kunstbolig 2. ligger i den vestlige ende af stuehuset og på på 65m2 og indeholder separat køkken,  stort rum m. brændeovn, der opdelt i sove-(2 pers.) og arbejdsrum med staffeli, badeværelse. Lejes ud hele året og gerne i et længere lejemål. Medlemmer af BKF får en særpris på 1400 kr. pr uge + forbrug 350 kr., og 4.600 kr. pr. md. + forbrug 1.200 kr.
Ved længevarende ophold mulighed for at udstille værker lavet under opholdet efterfølgende år. Ligeledes er der god mulighed for at lave kurser og andre events. Der er også mulighed for at leje sig ind på stededts Kunstværksted. Find mere info på hjemmesiden.

Tranum Strandgård ligger helt unikt  300 m. fra Vesterhavet i Jammerbugten, der er 3. km. Til Lien Bakker og ca. 20. km til Blokhus.

Mere info og oplysning om de ledige uger, finder du her…….