Expired: 100m2 kunstmekka: 2 skrivebordspladser og 2 akrylmalerpladser i Vanløse

01.11.19 | Opslagstavle

Jeg drømmer om at dele mit kunstmekka med andre kunstnere. Jeg vil gerne videregive det jeg har lært.

Jeg er ved at male væggene hvide i mit mit nye 50m2 Galleri i Vanløse, der har forbindelse med mit kunstneratelier på 50m2. Galleriet bruger køkken og toiletfaciliteter sammen med mig. Der findes vand, varme, fælles tekøkken og toilet. Lokalerne er delt i 2 rum på 25m2.

Jeg har 2 skriveborde som jeg gerne vil udleje til “skrivebordskunst” fx en designer, forfatter, illustrator, smykkedesign ell. lign – gerne kvindelige akademielever.

Derudover er der i det andet rum plads til 2 akrylmalere – gerne kvindelige akademielever.

Man får ca. 12,5 m rum hver og deles 2 om et lokale. Skrivebordspladserne er uden vægplads.

Prisen er 1500 pr. næse og det indeholder også Lotte Kjøllers vejledning og stedvis undervisning i akrylmaleri, modelmaleri og croquis, som er mine specialer.

Der er en udstilling 3 dage om ugen i dagtimer i skrivebordsrummet der ligger ud til vejen.

Rummet har forbindelse med mit atelier der holder aktiviterer fx fernisering, møde, croquis og undervisning af og til i galleriet hvor eleverne må deltage. Pladsen koster 1500 pr. mrd for bord, vand, el og varme og vejledning.

Kunstner Lotte Kjøller
Kontakt mig på 23830717
Adressen er: Bogholder Alle 66 kl tv, 2720 Vanløse

Se om galleri og Lotte Kjøller her:
http://www.lk-kunst.dk/
http://www.galleri-lk-kunst.dk/